infoblokk    
 

kép4

Sajtóközlemény

• Közmű és útépítési
munkák
• Mélyépítés
• Alapozások
• Bel és külterületi vízrendezések
• Díszburkolatok építése

SAJTÓKÖZLEMÉNY
Gépbeszerzés a Geomé Kft.-nél

Európai Uniós forrás segítségével gépbeszerzésre került sor a GEOMÉ Geodéziai és Mélyépítő Kft. vépi telephelyén, a GINOP-1.2.8-20-2020-01162 pályázat keretén belül. A Mikro-, kis és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázati kiírására benyújtott projekt 21,52 millió Forint támogatásban részesült.


A Geomé Kft.-t 91-ben alapította négy magánszemély, átalakulással nyerte el mai vállalkozási formáját.
A cégben először csak a négy tulajdonos dolgozott, alkalmazottat nem foglalkoztattak. 1993-tól 2-3 fő alkalmazottal működtek, a létszám ’98-ig 10 főre duzzadt, majd 2000-ig tovább bővítették az alkalmazottak létszámát 20 főre, és 2005. évtől fogva többségében 30 fővel dolgoznak. Műszaki előkészítők, művezetők, gépkezelők, sofőrök és fizikai munkások alkotják a létszámot. A vállalkozás fő tevékenységei közmű és útépítési munkák kivitelezése, mélyépítések, alapozási munkák elvégzése, bel- és külterületi vízrendezések, díszburkolatok építése. A Kft. piaci pozíciója stabilnak mondható, folyamatos munkavégzéssel megrendelőik teljes megelégedésére végzik szolgáltatásaikat. A vállalkozás tulajdonosai megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkeznek, kapcsolatrendszerük jelentősen kibővült az elmúlt évek folyamatos kemény munkája során, így mára elmondható, hogy stabil alapokon nyugszik a vállalkozás.

A kedvezményezett neve: GEOMÉ Geodéziai és Mélyépítő Kft.
A projekt címe: Gépbeszerzés a Geomé Kft.-nél
Megvalósítás helyszíne: 9751 Vép, Rákóczi Ferenc u. 41.
A beruházás megvalósításának ideje: 2020.09.24-2021.01.30.
Beruházás összköltsége: 30.745.000 Ft
Elnyert, szerződött támogatás összege: 21.521.500 Ft
Támogatás mértéke: 70 %

Beruházás rövid bemutatása:

A projekt keretében 1 db csúszókormányos kompakt rakódógép beszerzésére került sor termelékenységjavítás céljából. A beruházás megvalósításával a vállalkozásnak lehetősége nyílt arra, hogy csökkentse alvállalkozói függőségét és a szolgáltatások palettáját a beszerzett gép egyedi adottságaink köszönhetően jelentősen bővítse.
A beszerzett eszköz pontos típusa:
• GEHL V330 DXT 2 SPEED Kompaktrakodógép – VTN SR10 Rostakanál

A beruházás közvetett célja a kapacitás fejlesztése, szolgáltatási színvonal növelése, illetve a jövőbeni vevőkör igényeinek minél jobb kiszolgálása volt.
A beruházásnak köszönhetően a vállalkozás gépparkja korszerűsödött, gépkapacitása növekedett. A beszerzés után a kerékpárút és járda kivitelezéseket a vállalkozás saját gépeivel végzi, mely érdemben csökkenti a kivitelezési tevékenység költségét, valamint az alvállalkozói munkához képest jelentősen rugalmasabbá válik a megrendelések teljesítése.

További információ kérhető:

Varga Elek
geome.kft@gmail.com
06 30/235-6861

gépbeszerzés